Meie esimene tõsisem kokkupuude muusikaga leidis aset Noorte DJ koolis ligi 6 aastat tagasi.
See oli koht, kus sai harjutada enda mängimist ning katsetada uusi trikke ja muud huvitavat. Väga meeldiv oli see, et uksed olid alati avatud hiliste õhtutundideni ning see, kes soovis areneda ja harjutada, sai tulla DJ kooli kasvõi igapäev.

 

Siis kui oskused olid juba mingil määral käes, leidsid aset ka esimesed DJ võistlused, kus me alati osa võtsime. Kui õigesti meeles, siis meil ei jäänud vist esimestel aastatel ükski Eestis toimuv DJ võistlus vahele. Selles suhtes on tagantjärgi tore meenutada, et Peeter alati soovitas kõikidel noortel üritustel kindlasti osaleda, et saada uusi kogemusi – nüüdseks võib kinnitada, et need olid kindlasti kuldsed sõnad, mis omal ajal DJ koolis kõrvu jäid. Nii me ka tegimegi ja muudkui osalesime võistlustel ja aastatega oli näha, et toimub kõva areng ning näitena tuues, kui alustasime võistlustel osalemisega, milles DJ kool kaasa lõi, olime alati viimaste seas aga aastatega DJ koolis harjutades ja võistlustel osaledes arenesime niipalju, et olime pea kõikidel toimuvatel võistlustel mitmeid aastaid järjest esimesed.

DJ koolis aktiivselt osaledes tuli ka enesekindlus, tänu millele saime liikuda ja teha järgmised sammud. Alustasime enda üritustesarjaga. Esialgu käisid seal vaid mõned meie sõbrad ja võõrad, rahvast oli vähe. See polnud meie jaoks oluline, tahtsime saada kogemusi ja kuna noorelt oli kuskile mängima saada keeruline, siis tegime enda üritusi ise, kuna mängu soov oli väga suur. Ajapikku hakkasid tekkima fännid ja rahvas, kes olid meie üritusest huvitatud või kuskilt linnapealt kuulnud ja ürituse külastajaid tekkis muudkui juurde ja juurde. Üks hetk sai kahekümnest peokülastajast juba paarsada ja meie muudkui mängisime ja arenesime.

Möödus juba päris mitu aastat ja hakkasid tekkima mingid lisaüritused, kuhu meid sooviti esinema, kuna keegi kellegi tuttav oli külastanud meie üritust ja kiitis muusika valikut. Nii saidki alguse meie esimesed peod ja mängud teiste pidudel.

Me leiame, et meie edu võti seisnes selles, et me ei teinud seda kogu asja raha pärast või sellepärast, et olla pop või kellegi moodi. Me tegime seda sellepärast, et meil oli soov lihtsalt mängida muusikat, mis meeldib. Lisaks oli kindlasti suur osa edulool ka see, et meil olid alati paigas eesmärgid, mida me soovime saavutada. Meil mõlemal meeldib asju tohutult plaanerida ja mida vanemaks sa saad, seda rohkem sa märkad, et see on väga oluline osa elust ja eesmärgid on need, mis panevad sind ja sinu mõtteid edasi liikuma, mida vaja teha, et edasi areneda, mida vaja teha, et kuskil lemmikus klubis mängima saada jne. Teeme seda tänaseni. Ausalt rääkides planeerime igat päeva, igat kuud ja igat aastat. 1. jaanuar on kuupäev, kus võtame alati ette paberi ja pastaka ning hakkame kirjutama, mida me soovime algava aastaga saavutada, kus mängida ja kõik detailideni välja. Aasta möödudes saab ette võtta lehe ja vaadata, mis asjad tehtud said ja mis mitte ning sellevõrra iga tulevane aasta latti kõrgemale tõsta ja seada ka kõrgemad eesmärgid. See pole saladus ega mingi teadus aga meie puhul see toimib ja tänu niivõrd lihtsale asjale oleme me siin, kus me praegu oleme.

Rõõm on näha, et tänu enesekindlusele ja kogemustele, mille saime Noorte DJ koolist ja Peetrilt oleme saanud mängida väga paljudes riikides ja klubides, millest omal ajal unistasime!

Mõned lemmikud neist, mis juba toimunud ja  tulemas: Itaalia, Ibiza, Armeenia, Soome, Inglismaa, Iirimaa, Pacha Ibiza, Pukka Up Boat Party Ibiza, Pacha World Tour jne.

Meil olid unistused nagu igal teisel DJ kooli osalejal, kõik olid võrdsed ja kõik alustasid samast kohast. Oluline on see, et tuleb olla sihikindel ja mitte lüüa käega, kui soovid midagi saavutada. Meil läks palju aastaid enne kui saavutasime enda esimesed eesmärgid ja tegime väga kõvat tööd, et üldse kuskile mängima saada. Tuleb arvestada sellega, et mitte keegi ei tule teie juurde ise midagi pakkuma ja ükski a

si ei juhtu nädala ega kuuga. Selleks, et midagi saavutada tuleb midagi ära teha ja olla väga kannatlik, kuna tänases meelelahutus äris on konkurents väga suur aga selleks, et silma jääda on kõigil võrdsed võimalused ja tuleb lihtsalt teha tööd, käia DJ koolis harjutamas ja kindlasti osaleda kõikidel DJ võistlustel, et silma jääda!